• Olej rycynowy, 250 ml Sattva Ayurveda

Symbol: 5903794183919
17.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 13
Paczkomaty InPost 13
Kurier InPost (przedpłata) 16
Kurier InPost (płatność przy odbiorze) 20
Kurier DHL (przedpłata) 20
Kurier DPD (przedpłata) 22
Kurier DHL (platność przy odbiorze) 23
Kurier DPD (platność przy odbiorze) 25
Dostępność Mało

Porozmawiajmy telefonicznie: 792877886

Zostaw telefon

Olejek rycynowy jest jednym z najczęściej używanym olejkiem w kosmetyce. Jest znany przede wszystkim ze swoich właściwości przeciwzapalnych, przeciwbakteryjnych oraz nawilżających i regeneracyjnych.

SKŁAD INCI:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil.

Szczegóły

Pojemność: 250 ml

Kraj producenta: Polska

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia