• Niebezpieczne zboża. Groźny gluten wyd. 2020

35.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 13
Paczkomaty InPost 13
Kurier InPost (przedpłata) 15
Kurier InPost (płatność przy odbiorze) 18
Kurier DHL (przedpłata) 20
Kurier DPD (przedpłata) 22
Kurier DHL (platność przy odbiorze) 23
Kurier DPD (platność przy odbiorze) 25
Dostępność Mało
ISBN 978-83-8168-451-4

Zamówienie telefoniczne: 792877886

Zostaw telefon

Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten - białko znajdujące się we wszystkich zbożach, produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich powoduje groźne choroby, rzadko jednak kojarzone z tym produktem. Dzięki Autorce - naturoterapeutce i dietetyczce z 30 - letnim doświadczeniem, będziesz mógł sam przekonać się o wartościach terapeutycznych diety bezglutenowej, która pomaga w leczeniu i zapobiega ponad 200 przewlekłym chorobom, mającym związek z celiakią i nietolerancją glutenu. Znajdziesz tu także informacje na temat Specyficznej Diety Węglowodanowej, która jest w stanie wyleczyć również wiele poważnych chorób. Zdrowe życie bez glutenu.
Data wydania 2021-09-10
Status JEST
Autor Bożena Przyjemska
Wydawca Vital
Oprawa Miękka
Stron 272
Format 14,5x20,5
Rok wydania 2020
Wydanie 5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Produkty podobne