• Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin wyd. 2020

54.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 13
Paczkomaty InPost 13
Kurier InPost (przedpłata) 15
Kurier InPost (płatność przy odbiorze) 18
Kurier DHL (przedpłata) 20
Kurier DPD (przedpłata) 22
Kurier DHL (platność przy odbiorze) 23
Kurier DPD (platność przy odbiorze) 25
Dostępność Mało
ISBN 978-83-8168-511-5

Zamówienie telefoniczne: 792877886

Zostaw telefon

W przyrodzie występuje szeroki wybór dziko rosnących roślin jadalnych. Mogą one wzbogacić nasz jadłospis i charakteryzują się wysoką zawartością cennych substancji odżywczych i leczniczych. Obecnie w zdecydowanej większości stanowią one pożywienie, którego nigdzie nie można kupić, które możesz sam nazbierać, przyrządzić i delektować się ich smakiem. Książka ta jest łatwym w zastosowaniu przewodnikiem. Znajdziesz w niej informacje o 200 najważniejszych i najbardziej u nas rozpowszechnionych dziko rosnących roślinach jadalnych wraz z ich ilustracjami. Uzyskasz szczegółowe dane dotyczące tego, jakie części roślin można zbierać o danej porze roku i w jaki sposób je wykorzystać. Nauczysz się także rozpoznawać trujące rośliny, które można pomylić z jadalnymi. Zdrowie i smak z natury.
Data wydania 2021-09-10
Status JEST
Autor Steffen Guido Fleischhauer,Jürgen Guthmann,Roland Spiegelberger
Wydawca Vital
Oprawa Miękka ze skrzydełkami
Stron 336
Format 14,5x20,5
Rok wydania 2020
Wydanie 3
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Produkty podobne